uczen2008 napisał(a):kev napisał(a):uczen2008 napisał(a):Chyba sobie kpicie z mojej wiedzy tak samo jak ten najstarszy egzaminator w bytomiu który nawet pisać nie potrafi poprawnie , a w moim przypadku wystarczyło że popatrzałem na ekran i odrazu znałem odpowiedzi i tak jest do dzisiaj o czym wspomniałem wczesniej.
Bo uczysz się pytań na pamięć. Gdybym Ci poprzestawiał samochody na skrzyżowaniach w tych testach to pogubiłbyś się od razu :) Gwarantuję :P
Dobra możemy sie nawet założyć ze nie pogubiłbym się bo znam znaki drogowe,regułe prawej strony itp.. więc napewno zoorientowałbym się bardzo szybko jak jest naprawde.
Wszyscy jadą prosto. Zero znaków. Wszyscy te same samochody mają. Jakie widzisz rozwiązanie dla tej sytuacji ? Mają stać tak cały dzień ?
Co do egzaminatorów to oni widzą czy ktoś umie jeździć czy kaleczy po 30 sekundach jazdy z taką osobą. Uwierzcie mi.
Nie chwalac sie to po kilkunastu minutach jazdy mialem wrazenie ze juz mam zdany egzamin bo mialem tak banalną trase że dramat. Widziałem, że na początku egzaminator się czepiał i chcial zebym się na coś naciął ale tak jak mówiłem po kilku minutach obrót o 180 stopni i dowodem tego jest "parkowanie" jakie kazał mi wykonać:
Śmiech na sali, prawda :D ?