Nieuprzejmość wśród kierowców...

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez cmd » wtorek 06 stycznia 2009, 06:07

kev napisał(a):A ja czasami jak nie ma sygnalizacji i stoi wiecej pieszych to po prostu sie zatrzymuje i robie im mozliwosc przejscia bo sam wiem jak to jest sterczec na przejsciu jak matoł na mrozie czekając na możliwosc przedostania sie na drugą strone. Wszystko fajnie ale wkurza mnie jak wlasnie Ci piesi, którym ustąpiłem pierwszeńśtwa, stoją i się patrzą. Pełny paraliż i przerażony wzrok na mnie jakbym co najmniej miał zamiar ruszyć na pełnym bucie jak tylko wejdą na pasy :roll:

pewnie droga z 4 pasami i 2 dla tramwajow po srodku
cmd

Postprzez kev » wtorek 06 stycznia 2009, 09:00

Na takich drogach jest sygnalizacja świetlna (a przynajmniej w Krakowie żadko sie spotyka, żeby jej nie było) a oni dalej stoją :>
Obrazek
24.11.2008 Teoria + Praktyka (MORD Kraków) za pierwszym razem :)
http://autormk.pl - Diagnostyka samochodowa
kev

Postprzez Lewy » wtorek 06 stycznia 2009, 17:34

Ja dodam iz nieuprzejmie sie zachowuja rowniez kierowcy drogich i wiekszych aut(bo czasami mysla ze jak jada takim autem to moga wszystko)
Lewy

Postprzez kev » wtorek 06 stycznia 2009, 17:48

Lewy napisał(a):Ja dodam iz nieuprzejmie sie zachowuja rowniez kierowcy drogich i wiekszych aut(bo czasami mysla ze jak jada takim autem to moga wszystko)

Tia. Ostatnio przeprowadziłem ostra lekcje kultury kierowcy nowego Passata na al.Powstania Warszawskiego. Wyprzedził mnie na siłę, zajechał mi drogę a potem gwałtownie zahamował i przyspieszył. Jak tylko go przyblokowało to przed niego i cały czas mu blokowalem droge az mnie nie wyprzedził pod sam koniec. Bydło i tyle !!! Jechałem Golfem III to on nie mógł tego przeżyć i musiał wyprzedzić. <_<
Obrazek
24.11.2008 Teoria + Praktyka (MORD Kraków) za pierwszym razem :)
http://autormk.pl - Diagnostyka samochodowa
kev

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka