martuuus napisał(a):Nie wykonanie polecenia - do 50km/h rozpędzała się tyle, że mało nie zasnęłam. To ile ona wcześniej musiała jechać? 10km/h? brak dynamiki jazdy - kolejny błąd choć już mniej poważny.
Egzaminator chciał żeby z prędkości 50km/h zatrzymała się w wyznaczonym miejscu co zresztą powiedział.
mat243 napisał(a):Taśmy z egzaminów są udostępniane osobie zainteresowanej tylko po wniesieniu odwołania i tylko jeśli się na to zgodzi Urząd M. lub WORD.
Pierwszy raz słyszę że można DOSTAĆ nagranie z egzaminu. W moim WORDzie z tego co się orientuje można co najwyżej po odwołaniu OBEJRZEĆ nagranie wraz z egzaminatorem i bodajże dyrektorem WORDu. Czy ktoś może potwierdzić że można otrzymać na własność nagranie z egzaminu?
Moim zdaniem panienka na pierwszy rzut oka wyglądała, że ma 175 IQ(czyt. sto siedemdziesiąt pięć i ku) i jeszcze jak "głupio" jeździła to gość się zagotował :P mnie tez zawsze głupota ludzka wyprowadza z równowagi zwłaszcza jeśli chodzi o rzeczy relatywnie mało skomplikowane. Mogę się założyć że jej naturalny kolor włosów to blond :D:D
Magis napisał(a):Przy wjeździe na rondo kazał mi jechać "na wprost" Problem w tym, że "na wprost" stał blok, ale nie było zjazdu z ronda.
Nie no to są chyba jakieś jaja :D zjazd był o parę stopni przesunięty, a ta uważa, że tam nie można było jechać prosto :D