przez tw_gliwice » poniedziałek 15 czerwca 2009, 14:11
To nie dzwoń tam teraz, tylko rano, koło 7.30 chyba i próbuj, aż trafisz na wolna linię (z czymś mi się to kojarzy :wink: )
Ja tak właśnie zrobiłem, podążając za instrukcjami, i już na następny dzień miałem egzamin.
Tu oryginał:
Zmiana procedury zapisów na pierwszy egzamin teoretyczny
Wpisał: Mirosław Suchoń
W celu zlikwidowania uciążliwych dla naszych Szanownych Klientów porannych kolejek w Biurze Obsługi WORD, począwszy od dnia 16 października 2008 r. na egzamin teoretyczny przeprowadzany w dniu złożenia dokumentów zapisywane będą wyłącznie osoby, które w dniu roboczym poprzedzającym dzień egzaminu, telefonicznie powiadomią WORD o chęci przystąpienia do egzaminu.
W związku z powyższym osoby chętne do zdawania egzaminu w dniu 16 października 2008 r. muszą powiadomić o tym WORD 15 października 2008 r.
Zgłoszenia będą przyjmowane wyłącznie pod następującym numerem telefonu: +48 668 988 820
Powyższy numer służy wyłącznie do przyjmowania zgłoszeń, w związku z tym osoba przyjmująca zgłoszenia nie udziela innych informacji. Telefon czynny jest wyłącznie w godzinach prowadzenia zapisów to jest od 7:30 do wyczerpania limitu miejsc. Po wyczerpaniu miejsc telefon zostaje wyłączony. Za pomocą ww. numeru nie prowadzi się korespondencji SMS oraz obsługi Poczty Głosowej. Nie przyjmuje się zgłoszeń za pomocą innych ogólnie dostępnych numerów WORD.
Zgłoszenia o których mowa powyżej będą przyjmowane wg następującego harmonogramu:
• w poniedziałek przyjmuje się zgłoszenia na wtorek
• we wtorek przyjmuje się zgłoszenia na środę
• we środę przyjmuje się zgłoszenia na czwartek
• we czwartek przyjmuje się zgłoszenia na piątek
• w piątek przyjmuje się zgłoszenia na poniedziałek
Jeżeli w danym tygodniu od poniedziałku do piątku wystąpi dzień wolny od pracy to zgłoszenia przyjmuje się odpowiednio z jednodniowym wyprzedzeniem w stosunku do powyższego harmonogramu.
Osoba zgłaszająca chęć udziału w egzaminie podaje osobie przyjmującej zgłoszenie Imię, Nazwisko i numer PESEL.
Ilość miejsc jest ograniczona i wynosi od 12 do 24 w zależności od możliwości Ośrodka.
Warunkiem zapisania na egzamin teoretyczny w dniu złożenia dokumentów jest spełnienie poniższych wymagań:
1) zdawanie egzaminu po raz pierwszy po ukończeniu kursu na kat. B,
2) osobiste dostarczenie kompletu dokumentów wraz z Dowodem Osobistym do godz. 11:00 w dniu egzaminu,
3) dokumenty przy zapisie muszą być kompletne i prawidłowo wypełnione.
W związku z tym osoby oczekujące na zapis w kolejce bez wcześniejszego powiadomienia nie będą przyjmowane na egzaminy teoretyczne prowadzone w dniu składania dokumentów.
Osoby chętne do zdawania w terminach wynikających z tradycyjnego harmonogramu oraz na inne kategorie, zapisują się bez zmian.