przez BOReK » środa 01 lipca 2009, 14:06
przez zbla » środa 01 lipca 2009, 17:50
bbbbb napisał(a):Czy naprawdę nie ma żadnej siły na tą MAFIE wyciągającą pieniądze?
To się w głowie nie mieści co można wymyślić żeby oblać zdającego.
przez skov » środa 01 lipca 2009, 18:08
przez KUBA_1 » środa 01 lipca 2009, 20:45
I po spotkaniu z "guru" to on dostanie niezłą burę bo egzamin będzie musiał być powtórzony na koszt WORDu.
przez revivee » środa 01 lipca 2009, 21:37
Chory jest system szkolenia (niedopracowany), na kursie powinno się śrubę dokręcić, żeby egzamin był przyjemnością,a niestety na kursie traktuje się z przymrużeniem oka (podpisuje papiery wszystkim), a egzamin okazuje się na 70-80% za trudny i wracają do ośrodka po kolejne lekcje....a zły jest tylko egzaminator bo wpisał N i nie wypuścił potencjalnego zabójcę na drogę.
przez lubisz_to_oh » czwartek 02 lipca 2009, 11:04
cman napisał(a):lubisz_to_oh napisał(a):niby skad masz takie info?
Z tego co widzę na drogach.
przez jozimzbazin » czwartek 02 lipca 2009, 11:15
przez adxXx » czwartek 02 lipca 2009, 11:49
jozimzbazin napisał(a):i co to są powody do oblewania? Bo wydaje mi się że nie każdy potrafi jeździć na lusterka i to jest właśnie plus jak widzi ze ktoś tak jeździ... no ale nie w Polsce...
przez agaw » czwartek 02 lipca 2009, 13:15
lubisz_to_oh napisał(a):cman napisał(a):lubisz_to_oh napisał(a):niby skad masz takie info?
Z tego co widzę na drogach.
99,9% tych kiepskich kierowcow to płeć piekna, przykre ale takie sa realia!
przez jarmal » piątek 03 lipca 2009, 09:34
przez jozimzbazin » piątek 03 lipca 2009, 10:40
adxXx napisał(a):jozimzbazin napisał(a):i co to są powody do oblewania? Bo wydaje mi się że nie każdy potrafi jeździć na lusterka i to jest właśnie plus jak widzi ze ktoś tak jeździ... no ale nie w Polsce...
tak, to są powody do oblewania. napewno dwa ostatnie. A mi się wydaje, że nie każdy potrafi jezdzić patrząc w tylną szybę.
przez BOReK » piątek 03 lipca 2009, 10:49
przez ghs » środa 09 września 2009, 12:20
Zdawałem egzamin jako czwarta osoba. Egzamin sprawdzający - przekroczyłem limit punktów karnych. Wszystkie trzy osoby przede mną jeździły na egzaminie dość długo. Teoria bezbłędnie, plac bezbłędnie. Widać było, że egzaminator się spieszył. Jedziemy na miasto, wyjeżdżamy z ośrodka, stoi znak stop. Zatrzymuję grzecznie auto, daleko z lewej strony zbliża się pojazd, oceniam, że bezproblemowo mogę się włączyć. Ruszam, egzaminator hamuje i informuje, że oblałem, bo wymusiłem pierwszeństwo.Pajejek napisał(a):Nie ma takiej możliwości aby oblać osobę, która jeżdzi zgodnie z przepisami. W sytuacji, którą opisuje ziomi$ to egzaminator jest do oblania. I po spotkaniu z "guru" to on dostanie niezłą burę bo egzamin będzie musiał być powtórzony na koszt WORDu.
przez Mirson91 » czwartek 10 września 2009, 16:51
przez Grzegorz199991 » czwartek 10 września 2009, 20:27
Mirson91 napisał(a): patrze 2 sekundy za mna bmw z piskiem opon chamuje i koles drze morde przez ta krótkofalówke do mnie co ja zrobiłem i ze wymusilem pierwszenstwo to tez zostawiam bez komentarza