witajcie,przepraszam ,ale sprawa ważna a nigdzie nie chca udzielic mi konkretnej odpowiedzi więc zwracam się do Was i prośże bardzo o radę.
otóz zdałam prawo jazdy w Bielsku Białej bo tu obecnie mieszkam,ale stałe zameldowanie-wieci Urzad komunikacji mam w Kwidzyniu.czyli na drugim koncu Polski.
Na poczatku pytałam u nasw wordzie czy da sie wysłac prawo jazdy tu do Bielskiego urzedu-Panie nie wiedziały.
zadzwoniłam wiec do kwidzyna.Pani powiedziała ze albo osobiscie albo musze upowaznic kogos(17zl) wysłac mu moj dowód osobisty i dostanie ktos.
ale szczezre mowiac nie widzi mi sie proszenie kogos bo nikogo niestety tam nie znam;/ a samej nie wiem jak pojade,to jest kilkanasciew godzin jazdy pociagiem.
w naszym urzedzie Pani powiedziała ze owszem mogą wysłac tu i ze muszę napisac podanie o wydanie takim sposobem prawa jazdy i wpłacic pieniadze na poczcie i wysłac im to razem z potwierdzeniem nadania pieniedzy.
ucieszyłam sie.
zadzwonbiłam wiec do kwidzyna a Pani mi powiedziała ze chyba sobie zartuje i zebym kłopotów nie robiła.ze takie cos nie istnieje:(
prosze powiedzcie mi faktycznie tak sie nie da? dowod osobisty odbierałam w Bielsku...
dziekuje bardzo za odpowiedz