Na wstępie proszę o nie usuwanie tego tematu, ma on na celu ostrzeżenie przyszłych kursantów, a także zrzeszenie poszkodowanych w tej sprawie.
Sprawa dotyczy OSK " Cztery kółka " mieszczącego się w Warszawie i Łomiankach.
Krótko i rzeczowo...Kurs na kat. A rozpocząłem w październiku 2008, już na samym początku nie podobało mi się to, że teoria została obcięta o parę godzin. Jazdy odbywały się w najlepszym wypadku 2 razy w miesiącu :!: :!: :!: o samym instruktorze nie można złego słowa powiedzieć, wywiązywał się ze swoich obowiązków. Po pewnym czasie odszedł ze szkoły zze swoich powodów (słusznie). Ostatnie godziny wyjeździłem z nowym instruktorem, który okazał się gorszy od poprzedniego. Kiedy wreszcie po 6 miesiącach kursu chciałem odebrać wkit ukończenia, niestety szef odmówił wydania, uspokajając, że wszystko będzie załatwione za tydzień. Dziś już minęły ponad 2 miesiące, a zaświadczenia nie mam w dalszym ciągu! Co gorsza, kierownik jest po za zasięgiem, biura są zamknięte, zero kontaktu! wszystko jasne, pieniądze przepadły :)
Sprawa w najbliższym czasie pójdzie do sądu. Wszyscy ci, którzy również skorzystali z usług tej szkoły i w ten sam sposób zostali oszukani, lub znają adres tego............pana :) proszeni są o kontakt jagon2@o2.pl bądź kontynuację wątku
Z pewnością razem możemy więcej, pozdrawiam :)