UWAGA oszust! OSK "Cztery Kółka" Warszawa/Łomianki

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez paipai » wtorek 14 lipca 2009, 17:05

Nie odbierał ani dziś, ani wczoraj, ani w weekend, ani wieczorem, ani rano...

No smutno mi, że ma takie problemy z żoną. Choć mi mówił, że mu dziecko porwali.

Jednak zapłaciłam mu pieniądze i chciałabym uzyskać w ramach tego usługę. Ma na swoim telefonie mój numer i SMSy z prośbami o informację jednak jakoś nie pokusił się, żeby zgodnie z obietnicą odpowiedzieć.
paipai

Postprzez Berlinka89 » wtorek 14 lipca 2009, 17:14

paipai napisał(a):Nie odbierał ani dziś, ani wczoraj, ani w weekend, ani wieczorem, ani rano...

No smutno mi, że ma takie problemy z żoną. Choć mi mówił, że mu dziecko porwali.

Jednak zapłaciłam mu pieniądze i chciałabym uzyskać w ramach tego usługę. Ma na swoim telefonie mój numer i SMSy z prośbami o informację jednak jakoś nie pokusił się, żeby zgodnie z obietnicą odpowiedzieć.

Co do żony i dziecka to są różne wersje, nie wiadomo ile w tym prawdy, czy to po prostu takie wymówki, żeby go tak nie cisnąć. Zresztą to nie nasza sprawa, każdy z nas ma jakieś problemy, ale to nie upoważnia nikogo do takich akcji.. Poza tym nawet jeśli jakiś problem był to należałoby poinformować o tym kursantów, a nie po prostu wszystko olać, wystarczyłoby zostawić wiadomość w biurze, albo chociaż głupi sms..
Ostatnio zmieniony wtorek 14 lipca 2009, 17:21 przez Berlinka89, łącznie zmieniany 1 raz
Berlinka89

Postprzez Berlinka89 » wtorek 14 lipca 2009, 17:16

paipai napisał(a):Dopiero teraz rozpoznałam numer! To na niego dzwonię od 2 tygodni. Facet mnie lekceważy i nie odbiera. Wydaje mi się, że to jakąś ściema.

Spróbuj wysłać smsa, większości odpisuje i podpisz się
Berlinka89

Postprzez paipai » wtorek 14 lipca 2009, 17:23

Oj Berlinko, wysłałam w poprzedni wtorek, sobotę, wczoraj rano i jeszcze jednego wieczorem. Dziś rano dzwoniłam. Niestety nic.

Ten Pan ma się jak ze mną skontaktować. Jeśli tego nie robi, to znaczy, że nie jest zainteresowany.

Generalnie wygląda na to, że to ten Pan chciał zrobić przekręt, a teraz się wystraszył (?).
paipai

Postprzez Berlinka89 » wtorek 14 lipca 2009, 17:27

paipai napisał(a):W Internecie na innych forach jest cała masa negatywnych informacji o instruktorach z tej szkoły. Ludzie narzekają, że nie przychodzą na zajęcia, skracają je lub załatwiają prywatne sprawy podczas nich. Ale to jeszcze nic. Sporo osób mówi, że oblewa egzaminy po ich kursie, że muszą brać jazdy dodatkowe. Jakoś odnośnie innych szkół nie ma aż tyle tego typu narzekań. Nie wiem, czy chcę szarpać się z nimi...

Jeżeli chodzi o innych instruktorów to się zgodzę, pamiętam jak jeździłam z pierwszym, na 3 godziny jeździłam może 40 minut. Choć z drugiej strony mu się nie dziwię, nikt mu za pracę nie płacił, też bym miała to gdzieś. Lecz jeśli chodzi o Roberta to złego słowa powiedzieć nie mogę. Jeździł od początku do końca, a nawet jeśli załatwiał jakieś sprawy, mówił, żeby odnotowywać czas jaki temu poświęcił i w sumie tworzyły się z tego następne jazdy.
Berlinka89

Postprzez Berlinka89 » wtorek 14 lipca 2009, 17:29

paipai napisał(a):Oj Berlinko, wysłałam w poprzedni wtorek, sobotę, wczoraj rano i jeszcze jednego wieczorem. Dziś rano dzwoniłam. Niestety nic.

Ten Pan ma się jak ze mną skontaktować. Jeśli tego nie robi, to znaczy, że nie jest zainteresowany.

Generalnie wygląda na to, że to ten Pan chciał zrobić przekręt, a teraz się wystraszył (?).

Mi odpisuje i wiem też, że z jedną z kursantek już się umówił na jazdy. Jak mi się uda z nim spotkać porozmawiam z nim
Berlinka89

Postprzez paipai » wtorek 14 lipca 2009, 17:39

Super. Będę wdzięczna.
paipai

Postprzez oczko » środa 15 lipca 2009, 00:19

wydaje Mi sie ze bez sadu tu sie nie obejdzie....czekamy dalej tylko na co
?????
oczko

Postprzez Berlinka89 » czwartek 16 lipca 2009, 22:27

oczko napisał(a):wydaje Mi sie ze bez sadu tu sie nie obejdzie....czekamy dalej tylko na co
?????

Ja na nic nie czekam, na komendzie już złożyłam zeznania, ale też i kontaktuję się z Robertem. I wydaje mi się, że każdy tak powinien zrobić, bo jak na razie z jego strony to są tylko obiecanki cacanki.. A jeżeli coś wywalczycie od Roberta zawsze można się wycofać z oskarżenia...
Berlinka89

Postprzez oczko » piątek 17 lipca 2009, 20:30

nie rozumiem was kontaktujecie sie z Robertem i nie mozecie go przycisnac??????!!!!! na co wy czekacie widze ze co niektorzy maja w dupie to czy odzyskaja kase!!!!
oczko

4 kolka - ciag dalszy

Postprzez wodz_ocelot » piątek 17 lipca 2009, 22:20

Witam, kilka dni minelo, czy cos sie u kogos zmienilo? Na telefon rzeczywiscie p. Robert nie odpowiada, biuro na Jana Pawla jest zamkniete na 4 spusty, jak rozumiem na komende przejde sie jutro, ale co z forsa i godzinami? czy tylko 1 badz 2 osobom z tego portalu udalo sie umowic na jazdy? mam do wyjezdzenia 30 godzin jazd i zdecydowanie nie chce tych pieniedzy po prostu podarowac - nawet najbiedniejszym i najbardziej porwanym - oszustom.

cos ktos wie?
wodz_ocelot

Postprzez Gigluch » sobota 18 lipca 2009, 09:07

Witam,
Czy komuś udało się umówić z Panem Robertem na jazdy ?.
Jeżeli tak to w jaki sposób się one odbyły.
Pozdrawiam i czekam na komentarze.
Gigluch

Postprzez Berlinka89 » sobota 18 lipca 2009, 11:18

oczko napisał(a):nie rozumiem was kontaktujecie sie z Robertem i nie mozecie go przycisnac??????!!!!! na co wy czekacie widze ze co niektorzy maja w dupie to czy odzyskaja kase!!!!

W jaki sposób przycisnąć?
Berlinka89

Postprzez oczko » sobota 18 lipca 2009, 13:22

w taki zeby sie wzial za ta szkole i zaczal dzialac chyba ze mu to wisi i woli zeby komornik mu wszedl albo zeby go przymkneli!!!
oczko

Postprzez Berlinka89 » sobota 18 lipca 2009, 17:25

oczko napisał(a):w taki zeby sie wzial za ta szkole i zaczal dzialac chyba ze mu to wisi i woli zeby komornik mu wszedl albo zeby go przymkneli!!!

Uprzedziłam go o tym, może nie w taki sposób, ale nieco dlikatniejszy. A on odpisał, cytuję: "Wiesz co idz na ta policje jak chcesz to nie moja firma byla ja bylem kierownikiem ja chce ci pomoc a ty mi narzekasz jak uwazasz zrobisz".
Berlinka89

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka