przez skladaczek0 » czwartek 24 września 2009, 19:45
Witam wszystkich. Wczoraj zdawałem egzamin na prawo jazdy na Radarowej i udalo się ( dodam , że za pierwszym razem). Jendak mam pewną sprawę która nie daje mi spokoju. Otoż został popełniony bład w moim nazwisku i zgłaszałem to przy częsci teoretycznej kiedy na ekranie komputera mieliśmy sprawdzić wszystkie dane , egzaminator kazał mi napisać tam gdzie trzeba było sie podpisać przed wejściem przy popełnionym błedzie poprawne nazwisko ( chodzi tutaj o przekręcenie , jako że jestem mężczyzną i moje nazwisko kończy się na -ski , lecz zostało napisane w formie żeńskiej -a.) no i zrobiłem jak kazał. Następnie czekałem na część praktyczną i przez megafon czy też jak kto woli głosnik znów został popełniony ten sam błąd , egzaminator przeczytał w formie żeńskiej. Kiedy podszedłem do niego powiedziałem że został popełniony bład i zgłaszałem go na cześci teoretycznej. No i po egzaminie dostałem arkusz przebiegu egzaminu z wynikiem pozytywnym na poprawne nazwisko , bez przekręcenia. Teraz , czy mogą być jakieś problemy z wydaniem dokumentu , czy ktoś spotkał sie wcześniej z czymś takim. Bo jestem tak tym przejęty ,że juz mam takie myśli ze będe musiał jeszcze raz zdawać ;p bardzo proszę o pomoc.