przez tiromaniak » czwartek 01 października 2009, 20:28
przez szerszon » czwartek 01 października 2009, 21:30
przez Radosław Kolasiński » czwartek 01 października 2009, 21:34
Nudna się robi ta dyskusja panowie i swoje dalsze dyskusje powinniście toczyć poprzez prywatne wiadomości. A do moderatorów proponuje aby czasowo zamknęli ten temat.
przez szerszon » czwartek 01 października 2009, 21:35
przez athlon » czwartek 01 października 2009, 21:56
Radosław Kolasiński napisał(a):Wczoraj w Zielonej Górze padł projekt wyrzucenia elek w godzinach szczytu poza miasto, bo jest ich tyle, że już nie można jeździć po centrum.
przez ella » czwartek 01 października 2009, 22:07
Jestem przeciwny zamykaniu ,jak kogoś nie interesuje to niech nie czyta
niereformowalnym betonem
Złośliwy palant
BURAKU!
przez takiego "złośliwego palanta", jak Ty.
stara dupa
przez adxXx » czwartek 01 października 2009, 22:27
przez szerszon » czwartek 01 października 2009, 22:39
przez Radosław Kolasiński » czwartek 01 października 2009, 23:25
adxXx napisał(a):Mam jeszcze takie pytanie: skoro twierdzi Pan, że SYSTEMY szkolenia i egzaminowania są złe, to co by Pan zmienił?
szerszon napisał(a):zostałem publicznie oskarzony o powiązania mafijne,dlatego też publicznie usiłuję obronić się
athlon napisał(a):Egzaminator ma przeprowadzić egzamin wedłu ściśle okreslonych wytycznych. Jeżeli ktoś przychodzi na egzamin i nie potrafi ruszyć z miejsca to dostaje wynik negatywny. Na tym kończy się rola egzaminatora, on ma tylko przeprowadzić egzamin
przez Khay » piątek 02 października 2009, 00:01
przez Radosław Kolasiński » piątek 02 października 2009, 12:32
Jestem "młodym" kierowcom, zdawałem 3 razy...Ten "ludzki", gloryfikowany przez pana system, wypuszczał na drogę ludzi, którzy nie potrafili jeździć
Jeśli pana córka jest do pana pod tym względem podobna, to wybaczy pan szczerość, wcale się nie dziwię, że nikt w OSK nie powiedział jej wprost, że PJ to może jeszcze nie dla niej...
Reakcja na zarzut o quasi-mafijności środowiska wynikała głównie z tego, że na tym forum quasi-mafijnych jednostek (raczej) brak. Ich ani przepisy, ani nowinki nie interesują
przez Khay » piątek 02 października 2009, 13:26
przez athlon » piątek 02 października 2009, 14:31
Jeżeli jest pan młodym kierowcą, to skąd taka znajomość realiów sprzed 30 lat? Ja mam tą przewagę, że poznałem oba systemy i pozostanę przy swoim zdaniu, że poprzedni, choć również daleki od ideału, wypuszczał zdecydowanie lepszych kierowców.
przez Radosław Kolasiński » piątek 02 października 2009, 14:33
Jeśli pana córka jest do pana pod tym względem podobna, to wybaczy pan szczerość, wcale się nie dziwię, że nikt w OSK nie powiedział jej wprost, że PJ to może jeszcze nie dla niej.
Ten "ludzki", gloryfikowany przez pana system, wypuszczał na drogę ludzi, którzy nie potrafili jeździć. Nawet pod egzamin. "To se ne wrati"
przez szerszon » piątek 02 października 2009, 22:56