co to się dzieje ? jest to wielka mafia

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Re: co to się dzieje ? jest to wielka mafia

Postprzez kac moralny » piątek 09 października 2009, 17:32

I TU MASZ RACJĘ CZŁOWIEKU.SZKODA ŻE WSZYSCY MAJĄ NAS ,ZDAJĄCYCH W DUPIE !!!ZDAWAŁEM 6 RAZY-TYLKO RAZ NIE ZDAŁEM Z MOJEJ WINY-POWINNO SIĘ ICH KONTROLOWAĆ-CO JAKIŚ CZAS BOR =] POWINIEN OGLĄDNĄĆ WYRYWKOWE NAGRANIA I ZA KOOORUPCJĘ ZAMYKAĆ TYCH EGZAMINATORKÓW !!!
chcę ZDAĆ!!!!!!!!!!!!
kac moralny

Postprzez Khay » piątek 09 października 2009, 19:51

Jakie były skutki pięciu odwołań, które złożyłeś? Jak rozumiem tylko raz nie zwrócono Ci za egzamin? No bo przecież na pewno odwołałeś się wtedy, gdy dostałeś negatyw z winy egzaminatora, prawda?

Jeśli nie odwołałeś się ani razu to Twoja wiarygodność jest bliska bardzo okrąglutkiej liczbie.
Khay

Re: co to się dzieje ? jest to wielka mafia

Postprzez ella » piątek 09 października 2009, 20:44

kac moralny napisał(a):!ZDAWAŁEM 6 RAZY-

No to kilka dni temu wypisałes tylko 5 razy
1.oblany (zgasł, następnie zostałem 3cm przednim zderzakiem nad linią)
2-oblany (jazda z uczniem na egzaminatora-pokazówka,zmęczenie,rozproszenie ,porażka)
3-oblany (egz.mi zahamował-a trzeba było mi przepuścić cały Wrocław zanim się włączę)
4-oblany (zgasł i spieprzony łuk-już brak mi nerwów)
5-oblany (nie przepuściłem pieszego-który nie przechodził-stał bokiem do jezdni)
ella
Moderator

Postprzez szerszon » piątek 09 października 2009, 21:03

Temu panu po prostu szwankują nerwy,jak łaskawie raczył się przyznać.Potwierdzeniem jest bardzo impulsywny post.Dlatego też egzaminator widząc takiego nerwusa,nie chce puścić go na drogę.Najprościej jest winić cały świat.
szerszon

Postprzez Amos » piątek 09 października 2009, 22:12

Tyle że chcenie bądź niechcenie egzaminatora przynajmniej teoretycznie nie powinno mieć nic do rzeczy. Jeśli delikwent nie popełnił błędu skutkującego przerwaniem egzaminu ani dwóch błędów w tym samym zadaniu, to psim obowiązkiem egzaminatora jest zaliczenie tego egzaminu, choćby zdający był nerwusem albo neptykiem, a nie szukanie na siłę powodów do oblania.
Ten pan kac moralny po prostu popełniał błędy i tyle...
To nie prędkość zabija, tylko bezmyslność, złe przepisy i kiepska infrastruktura...
Amos

Postprzez sankila » piątek 09 października 2009, 22:13

TYLKO RAZ NIE ZDAŁEM Z MOJEJ WINY

Taak, z tym sie zgadzam :wink:
1 - wina samochodu i palanta, który nie w tym miejscu linię namalował
2 - to zapewne była pokazówka "jak oblać kursanta bez jego winy"
3 - wina kierowców - specjalnie jechali tą drogą, żeby ci utrudnić zdanie egzaminu
4 - wina samochodu (one naprawdę coś do ciebie czują)
5 - wina pieszego - specjalnie wyszedł z domu, żeby ci utrudnić zdanie egzaminu.

Wygląda na to, że padłeś ofiarą mafii egzaminatorsko - samochodowo - kierowcowo - pieszej :shock:
sankila

Postprzez szerszon » piątek 09 października 2009, 22:51

Jednym z kryteriów jest zachowanie wobec innych uczestników ruchu drogowego.pod ten punkt można podciągnąć nerwowe zachowanie kandydata na PJ.Kto chce oberwać w głowę od pana,któremu ,,utrudniamy,, poruszanie się po ulcach?
szerszon

Postprzez mk61 » sobota 10 października 2009, 01:56

No, ale tak to jest. To jest wielka mafia i spiskuje przed każdym egzaminowanym, żeby wyciągnąć od niego kasę i zmieszać z błotem. Chamy jedne i gangsterzy :lol:
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez kac moralny » wtorek 13 października 2009, 09:29

[quote="Khay"]Jakie były skutki pięciu odwołań, które złożyłeś? Jak rozumiem tylko raz nie zwrócono Ci za egzamin? No bo przecież na pewno odwołałeś się wtedy, gdy dostałeś negatyw z winy egzaminatora, prawda?

A kto uważa że odwalanie da coś więcej niż egz darmowy?Przecież nie byłem Hołowczycem-jak się uwezmą to kija znajdą
NIE WIERZĘ W ODWOŁANIA

A KTO POWIEDZIAŁ ZE ODWOŁANIE COŚ DA-CHYBA ŻE NASTĘPNY EGZ ZA DARMOCHĘ(CZASU I ZDROWIA I TAK CI NIKT NIE ZWRÓCI).JAK BY IM SIĘ NIE SPODOBAŁ SPRZECIW TO NASTĘPNY\NA TEŻ UWALĄ-UWIERZ W TEJ CHWILI MAM 14 LAT BEZKOLIZYJNEJ JAZDY-ALE BEZSILNOŚĆ EGZAMINOWANEGO ZAPAMIĘTAM NA ZAWSZE.MOŻE TEGO NIE PRZEŻYLIŚCIE-ALE TO TAK JAK Z RAKIEM-MASZ GO I GÓWNO SOBIE Z CIEBIE ROBI.ZNAM MŁODYCH LUDZI KTÓRZY ZDALI ZA 1-SZYM 2-GIM RAZEM-I WIERZ MI ŻE MAJĄ PO KILKA KOLIZJI NA KONCIE.A PODSUMOWUJĄC-MOŻE POWINIENEM PODZIĘKOWAĆ MAFI ŻE DOBRZE JEŻDŻĘ =P
chcę ZDAĆ!!!!!!!!!!!!
kac moralny

Postprzez Borys68 » wtorek 13 października 2009, 09:45

Ahoj!
Znam młodego człowieka - zdał za pierwszym razem, miał wówczas 17 lat.
Do dziś dzień, przez siedem lat, nie dostał ani punktu.
Czy to coś wnosi do dyskusji?
Borys
PJ ("1.06"; "78") odebrane 4.V.2009
Borys68

Postprzez kac moralny » wtorek 13 października 2009, 09:51

[quote="Borys68"]Ahoj!
Znam młodego człowieka - zdał za pierwszym razem, miał wówczas 17 lat.
Do dziś dzień, przez siedem lat, nie dostał ani punktu.
Czy to coś wnosi do dyskusji?
Borys
super-obyśmy się tylko z takimi spotykali na drodze :D
chcę ZDAĆ!!!!!!!!!!!!
kac moralny

Postprzez Khay » wtorek 13 października 2009, 10:08

Coś tu się kupy nie trzyma. 14 lat poprawnej jazdy... to jakim cudem "chcę zdać"? W poprzednim życiu ta piękna, przepisowa jazda? Czy może kolejny, co przekroczył prędkość o 20 kmh i dostał za to 10 pkt, tak 3 razy i mimo, że jeździ przepisowo i nie piratuje - zabrali mu prawko? A może c2h5oh?

A może po prostu troll...?

Tak czy inaczej nie będę Cię przekrzykiwał. ;) Dalej czaruj siebie i naiwnych, że to mafia się nad Tobą znęca. Jak egzaminator popełnia błąd, to się odwołuj. Jak Ty - to umiej się (przede wszystkim przed sobą) do tego przyznać. Zwalanie odpowiedzialności na egzaminatorów jest dziecinne. Argumenty w stylu "u was biją murzynów" takoż. Do tego styl Twojego pisania... i już chyba więcej nie będę karmił... ;P

Mimo wszystko pozdrawiam
Khay
Khay

Postprzez kac moralny » wtorek 13 października 2009, 14:19

Mimo wszystko pozd
a krzycz człowieku -ciekawe czy Ci ulży-prawda jest tylko jedna-EGZAMINATORZE
chcę ZDAĆ!!!!!!!!!!!!
kac moralny

Postprzez szerszon » wtorek 13 października 2009, 17:54

Zcalym szacunkiem nie wierzę,że Khay jest egzaminatorem,jest zbyt normalny :D .Kacu,przestań się napinać, wkońcu zdasz.Po prostu musisz swoje ,,odstać,, w poczekalni.Niestety takie są realia i nic na yo nie poradzisz i ja też.
szerszon

Postprzez kac moralny » środa 14 października 2009, 10:09

szerszon napisał(a):Zcalym szacunkiem nie wierzę,że Khay jest egzaminatorem,jest zbyt normalny :D .Kacu,przestań się napinać, wkońcu zdasz.Po prostu musisz swoje ,,odstać,, w poczekalni.Niestety takie są realia i nic na yo nie poradzisz i ja też.

Na szczęście Załem paręnaście lat temu-acha-chodzi o mój dopisek-chcę zdać?To są słowa które powtarzałem w chwilach zwątpienia gdy nie można było z nerwów spać po nocach-eh..
Co do tego swojego odstania to już niedługo-już się za to zabierają =]
Oglądałeś wczorajsze fakty?
chcę ZDAĆ!!!!!!!!!!!!
kac moralny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy