przez malcolm » sobota 31 października 2009, 00:36
przez mk61 » sobota 31 października 2009, 01:33
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
przez cman » sobota 31 października 2009, 10:07
przez wilkuzzz » sobota 31 października 2009, 12:54
Jak oblać egzaminatora?
przez rafaello56 » sobota 31 października 2009, 15:07
przez cman » sobota 31 października 2009, 18:05
rafaello56 napisał(a):Nigdzie nie zauważyłem żeby zjazd z pasa wewnętrznego był zabroniony...
przez qad » sobota 31 października 2009, 18:51
cman napisał(a):Coś gościu ściemnia, najpierw pisze, że zmienił pas ruchu z wewnętrznego na zewnętrzny, a potem pisze, że jednak nie zmienił, tylko wyjechał z wewnętrznego, bo był na wewnętrznym.
Tak czy owak brawo dla organu "nadzoru"... szczyt niekompetencji. Oby jak najszybciej ktoś zrobił z tym porządek. Bo że egzamin mógł zostać unieważniony na skutek zmiany trasy egzaminacyjnej, to zrozumiałe, ale że został również unieważniony na skutek prawidłowej decyzji egzaminatora o nieprawidłowym i niebezpiecznym skręcie w prawo, to skandal. No chyba, że ta zmiana pasa ruchu w rzeczywistości jednak nastąpiła, tyle że dość późno, a egzaminator przesadził z oceną sytuacji - no ale tego zdający jakoś nie był w stanie konkretnie napisać.
przez dylek » sobota 31 października 2009, 19:10
cman napisał(a):rafaello56 napisał(a):Nigdzie nie zauważyłem żeby zjazd z pasa wewnętrznego był zabroniony...
A ja zauważyłem: art. 22 ust. 2 pkt. 1.
przez cman » sobota 31 października 2009, 20:47
qad napisał(a):Hell yeah ! :D
Wiedzialem jak tylko zobaczyłem tenh temat na wykopie ze predzej czy pozniej sie tu pojawi i poprostu BYŁEM PEWIEN że cman napisze coś broniąc egzaminatora i nie uznając racji tego gościa. Nie ważne jak, wazne zeby nie przyznać racji:)
qad napisał(a):Nawet nie chciało Ci sie dokladnie przeczytac tego tekstu i przez to sie czepiles wypowiedzi ktorej nie zrozumiales.
dylek napisał(a):cman - kolega 2x zawracał na rondzie...
Chyba nie chcesz stosować zapisu o skręcie w prawo do zawracania ??
przez qad » sobota 31 października 2009, 21:00
cman napisał(a):qad napisał(a):Nawet nie chciało Ci sie dokladnie przeczytac tego tekstu i przez to sie czepiles wypowiedzi ktorej nie zrozumiales.
Na razie odnoszę wrażenie, że Ty raczej nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, ale w końcu czego się spodziewać...
przez cman » sobota 31 października 2009, 21:02
przez oskbelfer » niedziela 01 listopada 2009, 17:49
rafaello56 napisał(a):Jeżeli sytuacja jaką opisał w piśmie: http://trzypion.pl/MORD/Skarga.pdf pokrywała się z nagraniem i wystąpiły te dwa opisane wątki :
rafaello56 napisał(a):Szkoda , że nie wkleił tej odp. od marszałka, bo by była jasność w temacie
przez Joter » niedziela 01 listopada 2009, 20:12
Jakoś w maju br. ..załapałem 25 punktów karnych (i nieco ponad 1000zł w plecy) za różnorakie przekroczenia przepisów drogowych np. 100km/h dwupasmówką w zabudowanym...... Cóż, punkty nie pierwszyzna....
przez rafaello56 » niedziela 01 listopada 2009, 21:02
cman napisał(a):rafaello56 napisał(a):Nigdzie nie zauważyłem żeby zjazd z pasa wewnętrznego był zabroniony...
A ja zauważyłem: art. 22 ust. 2 pkt. 1.
przez cman » niedziela 01 listopada 2009, 21:20