x098 napisał(a):Oskabelfer jest mi przykro, że masz takich kolegów, co ze swym stresem rady nie dają, a co do 8.5.1. i 8.5.2 weź do ręki Dz.U. Nr 78 Poz. 653 i przeczytaj.
O moich kolegów bądź spokojny :) to inny temat - sam jednak pisałeś o stresie więc temat ruszyłem :) Skończ bawić się w psychoterapeute :)
Popisywałeś się też swoją fachową wiedzą zadając pytanie "elokwentnym" egzaminatorom.
Ja odpowiedziałem na twoje pytania - widzę jednak że Ty sam nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie które ja Ci zadałem - tylko odsyłasz mnie do ustawy.
Popisz się swoją elokwencją i wytłumacz mnie niedobremu, złemu, wrednemu stresującemu biednych kursantów egzaminatorowi o co biega w tych punktach - chyba że sobie nieradzisz z wyjaśnieniem tych zagadnień - a smiem twierdzi że sobie nieradzisz skoro nie stać Cię na sensowną odpowiedź :)
Skoro kursant został zestresowany przez egzaminatora - to powinien napisać skargę do marszałka na przebieg egzaminu - weź do ręki nowele 217 i poczytaj sobie - tylko ze zrozumieniem :)