ella napisał(a):Totalna bzdura!!!
Widać jak ludzie wiedzą co im wolno a co nie. A potem się dziwią i mają pretensję.
co konkretnego masz na myśli???
wypowiadasz się w sprawie to pisz jak jest albo nie pisz wcale, jeśli się na tym nie znasz!
przez mshtal » czwartek 25 lutego 2010, 11:28
ella napisał(a):Totalna bzdura!!!
Widać jak ludzie wiedzą co im wolno a co nie. A potem się dziwią i mają pretensję.
przez ella » czwartek 25 lutego 2010, 21:32
wypowiadasz się w sprawie to pisz jak jest albo nie pisz wcale, jeśli się na tym nie znasz!
przez Pawlisko7 » czwartek 25 lutego 2010, 23:29
ella napisał(a):stałem na linii wyznaczającej koperte
No to masz już odpowiedź dlaczego nie mogłeś wyjechać na miasto.
przez komono » czwartek 25 lutego 2010, 23:44
przez mshtal » czwartek 25 lutego 2010, 23:45
ella napisał(a):wypowiadasz się w sprawie to pisz jak jest albo nie pisz wcale, jeśli się na tym nie znasz!
Napisałam wyraźnie jak jest. Widocznie masz problemy z czytaniem albo nie znasz rozporządzenia pisząc TOTALNA BZDURA.
Więc powtarzam. Można wyjechać na miasto mając nie zaliczony plac. Kiedy można napisałam w poprzednim poście.
przez mshtal » czwartek 25 lutego 2010, 23:47
komono napisał(a):Jeżeli masz wynik negatywny na placu to, MOŻESZ wyjechać na miasto ale tylko od tak się przejechać z egzaminatorem. Ja tak miałem i wyjechałem na miasto. Zostało postaw mi pytanie czy chce wyjechać na miasto ale nie będzie to brane pod uwagę bo wynik egzaminu jest negatywny.
przez komono » czwartek 25 lutego 2010, 23:47
mshtal napisał(a):ella napisał(a):wypowiadasz się w sprawie to pisz jak jest albo nie pisz wcale, jeśli się na tym nie znasz!
Napisałam wyraźnie jak jest. Widocznie masz problemy z czytaniem albo nie znasz rozporządzenia pisząc TOTALNA BZDURA.
Więc powtarzam. Można wyjechać na miasto mając nie zaliczony plac. Kiedy można napisałam w poprzednim poście.
chodzi o linie wyznaczające zewnętrzne krawędzie - jeśli osoba dwukrotnie zatrzyma pojazd wystając z pola zatrzymania czyli w Twoim rozumieniu stoi na linii "wewnętrznej" wyznaczającej stanowisko to NIE jedzie do miasta - egzamin jest przerwany!
bardzo wyraźnie określiłem kiedy jedzie do miasta a kiedy nie w poprzednim poście - tylko trzeba umieć czytać!
mogło tak być ale albo przed 9.06.2009 albo po tytle, że wynik został ustalony na podstawie zadania nr1 ewentualnie nr7 a nie po dwukrotnie nieprawidłowo wykonanym zadaniu nr2!
przez ella » piątek 26 lutego 2010, 00:27
mshtal napisał(a): - tylko trzeba umieć czytać!
Według zasad egzaminowania kierowców na kat. B, B1, kursant może kontynuować egzamin (wyjazd na miasto) gdy nie spowoduje zagrożenia dla życia lub zdrowia, nie wyjedzie poza linie wyznaczające stanowisko, nie potrąci pachołka.
przez mshtal » piątek 26 lutego 2010, 01:42
ella napisał(a):mshtal napisał(a): - tylko trzeba umieć czytać!
Ja problemów z czytaniem ze zrozumieniem nie mam. Ale jak widzę ty je masz i to od poczatku wejscia na forum. Niezbyt dokładnie przeczytałeś regulamin zwłaszcza punkt o edycji postów :)
A co do reszty tego kiedy można wyjechać napisałamWedług zasad egzaminowania kierowców na kat. B, B1, kursant może kontynuować egzamin (wyjazd na miasto) gdy nie spowoduje zagrożenia dla życia lub zdrowia, nie wyjedzie poza linie wyznaczające stanowisko, nie potrąci pachołka.
przez mshtal » piątek 26 lutego 2010, 01:46
Ale może wyjechać na miasto z tym ,że ten wyjazd nie będzie "egzaminowany"
przez ella » piątek 26 lutego 2010, 12:39
ech... szkoda gadać...
kapujesz?