Tak samo dla kobiet - dla nas samochód to nie miejsce przechowywania kompleksów i ambicji, a środek lokomocji, aby przemieścić się bezpiecznie (często z dziećmi na pokładzie) z miejsca A do miejsca B.
Dla mnie to samochód dla was może być nawet meblem, albo elementem kosmetyczki. Ten temat nie jest o tym która płeć jak jeździ i czy robi to lepiej czy gorzej. Poruszony został konkretny problem i niestety mimo kolejnych zakładek odpowiedzi jak nie było tak nie ma.
A i widze jak mnie sluchasz kotku:p nie po 7 tylko po 6 moze dla Ciebie to nie roznica po ilu,ale dla mnie wielka
zapomniałaś jeszcze o kolejnym wykrzykniku, przez to twoja wypowiedź byłaby czytelniejsza. Skoro dostrzegłaś ten niuans to może odpowiesz mi na pytania które zadałem w moim ostatnim poście na temat?
Ciekawe za ktorym razem Ty zdales i czy wogole:P Skoro taki madry jestes to idz zrobic kurs na instruktora,ale w tym wypadku wspolczuje kursantom
Nie trzeba iść na kurs instruktorski żeby dowiedzieć się jak obsługuje się samochód. Wierz mi to o co Cię pytam to nie są niestworzone rzeczy, a jedynie elementarne kwestie. Ja nie jestem w cale mądry, to tylko Ty masz braki w edukacji. A zdałem za 2 jeśli to Cię tak interesuje.
Bardzo madre slowa..mysle ze wyjasnia wkoncu Twoje watpliwosci!!
Muszę Cię rozczarować.
..czepia sie ze caly czas odpowiadam to samo na pytanie a on pomimo moich odpowiedzi caly czas czepia sie jednego...
Niestety Ty jeszcze na nic mi nie odpowiedeziałaś. "bo tak" to może odpowiedź wystarczająca dla Ciebie i twoich znajomych, na tym forum to dużo za mało.
EDIT:
Cytat:
Podstawowa zasada: biegu nie wolno redukować w trakcie pokonywania zakrętu!
A po wyjściu z zakrętu?
Cytat:
W zakręcie może to spowodować uślizg tylnej osi (jeśli mamy napęd na tył) lub przedniej osi - jeśli mamy napęd z przodu
Czy ta sytuacja jest zasadna dla każdej prędkośći? A co jeśli mam samochód z napędem na obie osie? Co się wtedy dzieje?
Cytat:
i kto ma racje??redukcje robi sie przed zakretem pisze po raz 8!!!
Bo?
To są fragmenty które skrzętnie ominełaś. Poproszę o odpowiedź.