przez megge » czwartek 10 czerwca 2010, 22:18
W ogóle nie rozumiem waszej dyskusji. Myślicie, że takim gadaniem i wymądrzaniem coś zrobicie, wpłyniecie jakkolwiek na przebieg egzaminu praktycznego, bo UWAGA jak sądzę mniemać WY zdaliście za pierwszym razem trudem i ciężką pracą? A wszyscy inni to takie obiboki, które myślą ,, a może się uda,,????
Kursant ma na tirze się uczyć? No bez przesady, może jeszcze musi opanować technike poruszania się helikopterem, przeciez to też jest pomocne???? Co mi da, że będę wiedzieć jak wygląda kierowanie tym ogromem w momencie wypadku??? Czy bardziej zjadę do rowu czy nie aż tak bardzo? :roll: Dobra może głupi przykład :).
I UWAGA UWAGA ja zdałam dzisiaj za 4 Uwaga CZWARTYM razem. I wcale nie uważam, że stanowię zagrożenie, a przeciwnie przez te egzaminy zdałam sobie sprawe, że to wyszło mi tylko na dobre, podeszłam do tego bardziej świadomie, przygotowałam się lepiej, zrobiłam się bardziej uważna na drodze, myślę jadąc. I nie można nikogo dyskfalifikowac, bo zdaje 8 raz. Wiem, wiem, ja też byłam taka mądra na początku i myślałam, ale głąb, ale jak widać mój pogląd się zmienił.
I dodam na koniec, że to często Ci którzy zdali za pierwszym razem mają szybciej kolizję niż osoba za 10. Oczywiście są przypadki, że faktycznie niektórzy nie powinni dostać prawka.