Wiec jesli za ciezarowka ktos sie kulał, to na egzaminie mógł go za to uwalić - bo nie ustąpił pierwszeństwa.
Możesz nam wyjaśnić tą nowatorską tezę? Bo brzmi dość intrygująco.
przez piotrekbdg » piątek 04 marca 2011, 17:11
Wiec jesli za ciezarowka ktos sie kulał, to na egzaminie mógł go za to uwalić - bo nie ustąpił pierwszeństwa.
przez Cyberix » piątek 04 marca 2011, 17:45
przez oskbelfer » piątek 04 marca 2011, 17:59
slayergt napisał(a):Skov zaznaczyl mi 3 i 4 punkt .Bobpl właśnie pytałem o tą komisję bo jakby było tak że rozpatrzą pozytywnie a będę zdawał z komisją to bym podziękował.Co do dodatkowych godzin to wiecie co tak szczerze jeżdzę od 5-ciu lat bez prawka,bez kolizyjnie i udawało się że nigdy mnie niezatrzymali także jeździć naprawdę dobrze jeżdzę.
przez rusel » piątek 04 marca 2011, 20:56
Co do dodatkowych godzin to wiecie co tak szczerze jeżdzę od 5-ciu lat bez prawka,bez kolizyjnie i udawało się że nigdy mnie niezatrzymali także jeździć naprawdę dobrze jeżdzę.
przez lith » piątek 04 marca 2011, 21:31
przez slayergt » piątek 04 marca 2011, 23:54
przez bobpl » sobota 05 marca 2011, 00:52
slayergt napisał(a):"zostawmy tą ciężarówkę w spokoju,jeżeli pojazd był na rondzie niemiałem prawa wjechać"
slayergt napisał(a):mogę się wciąć że ja już bym zjeżdzał z ronda a tamten dopiero by zaczął ruszać.
przez slayergt » sobota 05 marca 2011, 01:06
przez scorpio44 » sobota 05 marca 2011, 01:15
lith napisał(a):bobpl napisał(a):jesli byl ktos na rondzie to nie miales prawa wjechac.
Nie no, z tym to ostro przegiąłeś
przez sankila » sobota 05 marca 2011, 03:23
- jak nie przyszedłeś na egzamin, to nie mogłeś go oblać; przepada Ci połowa kasy i to wszystko. W nowym terminie zdajesz pierwszy raz. Musiałeś więc oblać zasłużenie, i to we "wstydliwych" okolicznościach.slayergt napisał(a):3 raz [zdaję egzamin] dlatego że: 1 raz nieprzyszedłem poprostu na egzamin, drugi raz uwalił mnie na placu że się mało patrzyłem w tylną szybę.
To było dłuuugie ruszaniejak już wjeżdzał [...] mówię pojadę
zaczołem jechać gdy ciężarówka już opuszczała rondo
przez bobpl » sobota 05 marca 2011, 10:45
przez slayergt » sobota 05 marca 2011, 11:27
przez piotrekbdg » sobota 05 marca 2011, 12:23
Kolega widocznie szuka poparcia na forum do tego aby sie odwolac - bo albo wie ze zmascil z wlasnej winy, albo naprawde ma podstawe zeby sie odwolac.
Ja tam nie wnikam - wiem, ze jakbym ja mial wąty po examinie to dorazu by szlo odwolanie a nie tracilbym 4 dni na pisanie bzdet na forum.
przez mk61 » sobota 05 marca 2011, 14:42
slayergt napisał(a):http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b588227d450f59f5.html Tak mnie wkurzyliście że: Proszę obserwować ten temat jak za jakiś miesiąc zdam prawo jazdy pojadę na to rondo i zrobię zdjęcie to zaczniecie się wszyscy śmiać.Bo założę się że takiego ronda niewidzieliśćie.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
przez kopan » sobota 05 marca 2011, 19:35