Po pierwsze, uwaga ogólna do autora:
regulamin napisał(a):12. Na forum obowiązuje poprawna pisownia. Używamy polskich znaków, interpunkcji, a także nie piszemy WIELKIMI LITERAMI, gdyż jest to uznawane za krzyk. Nie umieszczamy zbyt dużej ilości emotikonek w postach. Posty z samymi emotkami są kasowane.
Używanie interpunkcji i zaczynanie zdania z dużej litery nie jest chyba wielką sztuką. Na pewno łatwiejszą niż zdanie PJ

Następny z serii 6 raz się nie nadajesz! jak byś czytał ze zrozumieniem to byś wyczytał że napisałem że 5 razy miałem pretensje tylko do siebie i nikogo więcej. Ale teraz jechałem naprawdę idealnie znam osoby co maja ten plastik a nie jeżdżę gorzej od nich !
A czy ja mówię, że się nie nadajesz? Po prostu zastanów się gdzie leży przyczyna, chyba że podchodzenie do egzaminu to twoje hobby.
Rozumiem, jeździsz świetnie i bezbłędnie, tylko ci głupi egzaminatorzy się czepiają. A tak w ogóle jazda to dla ciebie bułka z masłem, tylko tak dla sportu zdajesz 6 razy.

Drobna poprawka, z każdą twoją następną wypowiedzią, coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że mentalnie się nie nadajesz.
Skoro wszyscy są tacy db jak mówisz i to czemu WORDY maja taka niską zdawalność ledwo ponad 30% tylko wyjątki mają więcej ! Po prostu nie każdy musi zdawać za 1,2,3,3,4 itd... jego pieniądze jego sprawa
A kto mówi, że wszyscy są dobrzy? Masz jakieś przywidzenia?
Uważam, że zdawalność i tak jest za wysoka, patrząc na poziom jaki prezentują niektórzy kandydaci. Wspominam swój egzamin i ludzi, którzy podchodzili do teorii po parę razy, a na placyku demolowali jeszcze sąsiedni rękaw.
Modnie jest mieć PJ, każdy chce to załatwić na skróty, bo może jakoś się prześlizgnę, może jakoś zdam. Tylko, że ten egzamin ma decydować czy ktoś jest w stanie panować nad autem i poruszać się bezpiecznie. Jeśli na drogach ma być bezpieczniej (mniej niedouczonych kierowców), to niech będzie większy odsiew, a zdawalność na poziomie 10%.
To wolny kraj, nie każdy musi zdawać za 1,2,3,4,5,6... (do nieskończoności). Jasne, jak ktoś chce i ma pieniądze to i może za 30 zdać. Tylko czemu potem wyżala się na forum skoro to jego sprawa i on tak lubi?
mam znajomego nie może zdać prawka ale jest bardzo db w kosza ! ukończył studia na AWF w Gdańsku a jedni nie mogą więc przestań za przeproszeniem chrzanić kto ile zdaje ma prawo zdawać ile chce .
wtf?

Co ma gra w kosza wspólnego z PJ? Mój znajomy jest piekarzem, też nie może zdać prawka, ale za to piecze świetny chleb

Ci co zdają szybko tzn 1,2 to w rzeczywistości powodują najwięcej wypadków oczywiście nie każdy a ten co zdawał ileś razy szanuje plastik bo wie ile się natrudził żeby go zdobyć !
W Fakcie zamieścili takie statystyki czy po prostu tak chcesz się dowartościować? Ok, niech ci będzie

Noo, ja słyszałem, że Hołowczyc zdał za 15, a Kubica za 20.