Witam, mam problem, bo niedawno skończyłam teorię i okazało się, że jazdy mogę zacząć dopiero 5 września i nie wyrobię się początku października (później będę na stałe mieszkać w innym mieście ze względu na studia). Słyszałam że jest możliwość przeniesienia się po teorii na praktykę do innego ośrodka szkoleniowego. Tylko czy jest jakiś maksymalny okres (np 1 miesiąc) kiedy koniecznie należy rozpocząć jazdę po teorii? Czy jeśli skończyłam teorię 10 sierpnia, to czy mogłabym praktykę rozpocząć np 10 października?
Jestem zła bo w ośrodku powiedziano mi że spokojnie zrobię cały kurs z jazdami w max 1,5 miesiąca, a teraz okazało się, że brakuje terminów na praktykę i że ewentualnie jest szansa ale na styk. Trochę się boję, bo kurs to kupa kasy, ja w ogóle najchętniej bym prawka nie robiła,a le niech to ktoś powie moim rodzicom.... eh
Jeszcze jedno pytanie, czy można ewentualnie przenieść się w trakcie jazd do innego ośrodka szkoleniowego w innym mieście i w zasadzie do innego WORDu (z Zielonej Góry do Wrocławia)
Bardzo proszę o odpowiedź.