1. Instruktor kazał mi zaznaczyć we wniosku na Prawo Jazdy, kat C, i CE i powiedział że jeśli zrobię C to wniosek nie zostanie wysłany do Wydziału Komunikacji w celu produkcji plastiku. A dopiero po zdaniu kat CE zostanie on wysłany. Ale teraz wątpię w to że wyrobię się przed 11 luty 2012, egzamin mam 21.01.2012 i wygląda na to że za 1wszym nie zdam, także nie wiem,

poinformować WORD Rzeszów po zdanym egzaminie żeby wysłali dokumenty do WK w celu drukowania Prawo Jazdy. Bo i tak po C będę musiał robić KW 280h. (Nie mam jeszcze 21 lat).
2. Druga sprawa to badania, mam badania zrobione na kat. C i CE, i tylko mam zaznaczone C, CE i tutaj mam takie pytanie czy na PJ będzie wbita kategoria BE, choć nie jest ona zaznaczona w orzeczeniu lekarskim. (Pytam dlatego że gdzieś czytałem/słyszałem że wbijają tylko te kat jakie są zaznaczone w Orzeczeniu)
3. Jak pisałem wcześniej badania są zrobione na kat C i CE, papiery już są złożone w WORD Rzeszów, i tutaj nie wiem co robić, po egzaminie na kat C poprosić WORD Rzeszów o kserokopię badań które złożyłem w WORD Rzeszów w celu nie robienia ponownych badań na kat CE w OSK w którym będę się szkolił na kat CE.
Dziękuję za odpowiedzi.

Kat. B: 22.12.2010 - Zdane
Kat. C: 21.02.2012 - Zdane
Kat. CE: 01.08.2012 - Zdane
KW 280h: 31.05.2012 - Zdane