witam serdecznie.
Bardzo prosze osoby znajace sie na tym o pomoc.Po 3 niezdanych egzaminach trzeba wyjezdzic 5 dodatkowych godzin a wiec kupilam kupony rabatowe na jazdy doszkalajace.5 godzin wyszlo mi 120 zl. Po wyjezdzeniu 5 godzin dowiedzialam sie ze nie otrzymam zadnego potwierdzenia ani zaswiadczenia, bo zeby cos takiego dostac powinnam zakupic pakiet 5 godzin jazd obligatoryjnych z egzaminem wewnetrznym w cenie 270 zl i dopiero po zdaniu egzaminu dostac zaswiadczenie o odbyciu jazd doszkalajacych. Jak powiedzialam ze chce otrzymac swoja karte jazd pod ktora sie podpisywalam uslyszalam ze jej nie moge otrzymac.
I teraz moje pytania czy trzeba faktycznie kupic specjalne jazdy z egzaminem czy wystarczy po prostu 5 godzin w dowolnej szkole, czy zeby zapisac sie na egzamin wystarczy mi ta karta z godzinami i czy w szkole moga odmowic mi jej wydania.
Bardzo prosze o pomoc bo zalezy mi zeby sie szybko zapisac a nie chce zostac oszukana i naciagnieta na dodatkowe koszta zwlaszcza ze juz duzo zainwestowalam w prawo jazdy
51188