hehe chyba zadna nowosc

takie artykuly z palca nie sa wyssane. Wiadomo, ze nie wszystkich mozna pakowac do jednego worka jednak wlasne obserwacje tylko mnie utwierdzaja, ze takie przypadki zdarzaja sie dosc czesto - nie raz stalam z L-ka lub przed i widzialam jakie akcje odchodza wlasnie takie opisane w tym artykule ale "jak suka nie da, to pies nie wezmie" wiec do tanga trzeba dwojga. Mlode laski same prowokuja ubierajac sie w krotkie kiecki cycki na wierzchu to co taki biedny instruktor ma zrobic udawac ze jest gejem i go nie rusza hehehe

jakis czas temu jak wysiadalam z Lki to przyszla laska 18lat bo jeszcze w liceum z tego co slyszlam wiec max 19 w tak krotkiej kiecce wydekoltowanej i cienkich rajstopkach a pizgalo jak na uralu, ze mi to juz by co nieco przewialo, instruktor do niej- o jaka ladna sukienke zalozylas a ona- to specjalnie dla pana ( dodam ze instruktor po 50) dla mnie to juz obrzydliwe... znajac mojego instruktora( bo poczatkowo tez mialam z nim przeboje, pomimo ze ubieralam sie w getry i stare za duze koszulki na jazdy) to na bank jej nie odpuscil hehehe. Ja zostalam nazwana molestowanym w dziecinstwie dzieckiem ze taka niedotykalska jestem, ale nie lubie jak mnie ktos dotyka nawet w celach szkoleniowych bo uwazam ze sa inne metody, moj instruktor za kazdy dziwny dotyk dostawal ode mnie z lokcia ba nawet sie obrazal ale mu powiedzialam ze dla mnie moze fochy strzelac i ma mnie nauczyc jezdzic a nie swirowac bazanta typu sciaganie nogi z gazu w dziwny sposob, glaskanie po glowce czy buzce potem juz tylko slyszalam ze nie jestem na safari i mam zdjac noge z gazu - wiec wystarczy jasno okreslic swoja postawe i gitara gra odziwo polecenia mozna wydawac slownie bez dotyku

.Dla mnie niech kazdy robi to co uwaza za stosowne wedlug wlasnej moralnosci a wiekszosc po prostu sprawdza na ile moze sobie pozwolic wiec moim zdaniem wszytsko dzieje sie na zasadzie obustronnej zgody tam pierdu smierdu ze ktos sie boi ze mu wplata za kurs przepadnie - bzdura jakby taka laska poszla i afere zrobila ze ja instruktor molestuje i chce zwrotu kosztow to nie sadze ze ktos by polemizowal w tej kwestii...chcialby ja uciszyc i pieniazki by dostala szybciutko. Moim zdaniem mlodzi instruktorzy z mlodymi laskami jak sa wolni maja ochote sie pobawic to ich sprawa niech sie dobrze bawia

a skoro laska woli uczyc sie jezdzic w lesie na innym pojezdzie niz pojazd samochodowy to jej bulka

obrzydliwe sa dla mnie tylko laski co sie pchaja "starszym Panom" bleeee ale to juz trzeba miec charakter...