silvox napisał(a):Jeśli moje poglądy się zmienią - będę w mniejszości..
...albo, jeżeli zmienią się poglądy większości.

Albo jeśli zmieni się sama większość.

silvox napisał(a):Nadal jestem przecież normalny i stosuję zasady większości..
Pokaż no mi akt normatywny z definicją "normalności".

Co, jak ktoś nagle zadecyduje, że normalne jest coś innego niż było do tej pory?

A co, jak większość ludzi z tego forum uzna Cię za odszczepieńca? A co, jak za odszczepieńca uzna Cię większość Twojej miejscowości?

I wreszcie - co jak homoseksualiści nagle zdobędą poparcie większości i uznają, że to oni są normalni? :O (przyznaję, nie spodobało by mi się to! ale nie o to chodzi)
silvox napisał(a):Ale ja chcę mieć avatar przy profilu, to nie zmienia mojej przynależności do społeczeństwa..
No ale powiedzmy, że kilku przedstawicieli społeczeństwa posiadających jakąś przewagę (np. liczebną, fizyczną, albo co gorsza obie na raz) uznało, że jednak zmienia. Co wtedy?

silvox napisał(a):A propos - lith ma postać z mangi - też jest pedałem ??
Na litość boską, to był tylko przykład! Sam przez kilka lat na różnych forach miałem Zwierzojeża z kreskówki TVP w awku.

lith napisał(a):Żebym nie został źle zrozumiany- dopóki homo nie latają po mieście z transparentami, nie srają tęczą czy w inny sposób się z tym specjalnie nie obnoszą to mi to zupełnie nie przeszkadza jakie kto ma preferencje.
Na wszelki wypadek i ja się pod tym podpiszę, powolisz.

I dziękuję za wydzielenie!