Witam,
mam problem który bardzo mnie zaskoczył, może zacznę po kolei co by wszystko było jasne.
Pewnego dnia zrobiłem ogromną głupotę,mianowicie wsiadłem i przestawiłem auto w stanie nietrzeźwości...i ludzie błagam oszczędźcie komentarzy jaki to byłem głupi itp. bo to wiem i nigdy więcej tego nie zrobię...
nie zgodziłem się na samoukaranie bo stwierdziłem że kara mi się należy ale taka ze zrozumieniem bo naprawdę tego żałuje...po za tym auto przestawiłem o jakieś 30m...mniejsza o to... chciałem tylko żebym chociaż nie musiał na nowo zdawać prawka...no i się udało dostałem zakaz na rok bez konieczności egzaminu do tego prawie 2000zł grzywny. Byłem zadowolony i trochę mi ulżyło po miesiącu czasu czekając na dokumentu z wyrokiem doczekałem się ale listu z zawiadomieniem o wszczęciu postępowania cofającego uprawnienia do kierowania pojazdami mechanicznymi z powodu przekroczenia dopuszczalnej ilości punktów mianowicie owszem miałem 11 pkt. a po dorzuceniu 10 wyszło 21pkt...
Spotkał się ktoś kiedyś z czymś takim?
Dodam że do pełnego roku posiadania uprawnień brakowało mi 11dni
Najbardziej mnie dziwi okres ponieważ zdarzenie miało miejsce 09.06.2013r a ja pismo dostałem wczoraj(08.10.2013r)
Jeżeli ktoś może coś napisać na ten temat będe wdzięczny.