Po pierwsze chciałem zaznaczyć że dużo szukałem na internecie odnośnie oc tak samo zawitałem na rankomat pl ale nie wszystko było dla mnie zrozumiałe dlatego postanowiłem zapytać tutaj .wyskoczyło mi Hestia najtaniej ponad tyś ale dane które wprowadzałem to tak na szybkiego i nie do końca wszystko zrozumiałe.
Od 2 miesięcy mam prawko 28 lat wiek autko jakie mam na oku to daewoo lanos 2000r 1,5 silnik przebieg ok150tys .Może mi ktoś w przybliżeniu napisać ile mogło by wyjść moje pierwsze oc ? jeśli ktoś tuta również jest świeżym kierowcą tym bardziej proszę o wypowiedz
Mam też pytanie w jaki najlepszy sposób odszukać OC takie które by mi najbardziej odpowiadało ? wiem ran-komat itp ale idzie jakoś osobiście jeśli tak to gdzie ?
Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa dość dziwna ale wyjaśnię .mój ojciec ma wiele lat prawko niestety nie jeździł wiele lat nie miał żadnego samochodu teraz jest osobą lekko niepełnosprawną . Czy może być jako współwłaściciel i czy miałbym jakieś profity z tego (zaznaczam nie miał auta nie płacił OC jedyny fakt długo posiada zrobione nieużywane prawko )