szymon1977 napisał(a):Drezyna napisał(a):To jest chore...
Cóż poradzić Drezyno. Chcesz pozostać na Forum to albo zmień poglądy, albo ściśle trzymaj się Regulaminu Forum.
Wystarczy ,ze nie będzie przeinaczał czyiś wypowiedzi. Nie wymagam zmiany poglądów tylko czystej przyzwoitości.
Za dużo wymagam ?
czy kasuje posty o odmiennym punkcie widzenia, niz mój ?
Szymon ? Tak/nie ?
Dlaczegomasz czelność pisać w ten sposób, aby zmieniał poglądy ?
Jak widać nasi moderatorzy zbyt emocjonalnie zaangażowaniu są w moderowane przez siebie dyskusje.
Tak. Nie podoba mi sie , jak ktoś postepuje jak Drezyna. Natomiast ta uwaga w twoim wykonaniu jest zabawna.
lithNie wiem, ja tam zawsze wychodziłem z założenia, moderator działa dobrze jak użytkownicy tego nie odczuwają. A tutaj połowa* postów po edytowana, jakieś dopiski, dziury w wątkach
Usuwam chamskie odzywki. To takie trudne do zrozumienia ?
A może pozostawić i zgłaszać do bana ?
Co wolisz ?
Wiem, że to forum jest do bani jeśli chodzi o moderowanie,
O ile pamiętam to miałeś okazje zmienić ten stan.
Przykro mi ,ze nie podołałeś.
Jestem dopiero niecały miesiąc i w takim układzie poproszę o konkretne zarzuty, że komuś wyciąłem konkretny merytoryczny post o odmiennych poglądach dotyczących przepisów o ruchu drogowym.
Już pisałem, gdyby tak było to już postoteka szymona, sankili czy Drezyny byłaby o połowę mniejsza
, ale z drugiej strony chyba wolałem więcej offtopu
I pełny kosz...
DrezynaMam podobne zdanie.
W temacie przekłamywania, czy tolerowania takich przekłamań ?
A tu masz: "Posty Drezyny poszły w kosmos".
Tak. Poszły i moje w temacie nie związanym z wątkiem, a z twoim manipulowaniem.
Twoich poglądów nie wyciąłem. Dalej straszą
Przeszkadza ci to ?
Jeśli mam zastrzeżenia do czyjejś opinii, to po prostu to zgłaszam, a ktoś niezaangażowany powinien rozstrzygnąć.
I zostałeś zgłoszony. Przedmiot sporu "wisi" tutaj. We właściwym wątku nie ma racji bytu.
Nie zgadzam się, aby zaistniały tam moje przeinaczone posty w twoim wydaniu.
Natomiast stosowanie metod szantażu, nękania, wymuszania, obelg czy usuwania niewygodnych postów nie znajduje mojej aprobaty, choć wielu jak się zdaje popiera takie metody.
Uciśniony sie znalazł..było w pierwszej kolejności pomyśleć co sie pisze.Gdzie te obelgi ? Prosze mi wskazać.
.to twoje kolejne kłamstwoGdzie to nękanie ?
Dlaczego masz pozostać bezkarny manipulując czyimiś wypowiedziami ?
Za to powinieneś wylecieć i takie jest moje zdanie.
Dalej kłamiesz.
Ze swojej strony zgłosiłem niezgodne z regulaminem posty
zacząłeś od swoich ?
==================================
choć powody, żeby Go nie lubić by się znalazły
Na brak powodzenia nie narzekam, A że ktos się obrazi, że nie zgadzam się z manipulowaniem ? No przykro mi bardzo..