esoen napisał(a):witam jest tu sporo kierowcow wagi ciezkiej i to do Was przede wszystkim kieruje te pytania
mam kat.B :D....
esoen napisał(a):1. jakie radio polecacie kiedys dawno mialem w domu postawiona stacje z" radiem MIDLAND potem kumpel pozyczyl mi PRESIDENTa i nie bylo porownania. zastanawiam sie jednak czy do auta taka droga stacja jest potrzebna.
ogolnie im starsze tym lepsze, to co teraz sie produkuje to w wiekszosci syf!.. stary herbatnik (President Herbert) jest godny polecenia, jesli uda sie znalezc egzemplarz nie po przejsciach to kupuj - bedziesz zadowolony.
esoen napisał(a):2.jak to wyglada ze strony oficjalnej: gdzie i jak zalatwic pozwolenie i co mi grozi kiedy zostane zatrzymany na trasie i takowego nie bede posiadal (w razie jakbym mial pecha)
przepisy sie zmienily. mowiac teraz nie potrzeba zezwolenia, jesli sprzet ma homologacje. mowiac prosciej legalnie wozisz cymbala - 4W am/fm 12W ssb PEP, 40podst. kanalow. Nie spotkalem sie zeby mundurowi czepiali sie o cb.
esoen napisał(a):INTERESOWALEM SIE TYM NA TYLE DAWNO ZE NIEBARDZO PAMIETAM te informacje
czas odswiezyc co nieco.. jakies pytania? wal samialo