dagmusia napisał(a):i nie ma się co nakręcać, tylko skoro wiemy czego będą wymagać na egzaminie - wymagajmy nauczenia nas tego na kursie, przecież za to płacimy i samemu najlepiej tego dopilnować. ja jak wiedziałam, że już na nowym zdawać będę to zażyczyłam sobie parkowania na mieście i miałam. :D :wink2:
Wszystko pięknie, ale ja kurs podstawowy skończyłam pod koniec września ub.r. Była to parodia kursu, więc musiałam wziąć jazdy doszkalające w innym OSK, oczywiście było już wtedy wiadomo, że zmiany kiedyś tam wejdą, ale przecież nikt wtedy nie uczył jeszcze na nowych zasadach, to oczywiste :roll: wciąż obowiązywały bowiem stare.
Podchodząc do egzaminów, miałam nadzieję, że zdam, między poszczególnym egzaminami brałam dodatkowe godziny, ale wybacz, to wciąż było parkowanie na placu, bo on wciąż przecież obowiązywał.
Oczywiście zdarzyło mi się zaparkować 2 może 3 razy na mieście, ale to wciąż mało, zbyt mało, żeby czuć się naprawdę pewnie :?
Ucząc się na starych zasadach, płaciłam, teraz znowu muszę wydać niemałą kasę, żeby się doszkolić :? i jeszcze nawet nie wiadomo, czy egzamin będę miała w wyznaczonym terminie...
Rozumiem rozterki tych, którzy uczyli się na starych a zdawać będą już na nowych, to wszystko niestety będzie nas drogo kosztować :evil:
Staram się nie demonizować, może nie będzie tak źle, zobaczymy :D