Sławek_18 piekne autko

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez ella » czwartek 12 stycznia 2006, 22:41

Silent napisał(a):Ok, tylko jakie są dopuszczalne rozmiary tj. szerokośc, wysokość, i waga w KB? ;)

Silent Twoje to było długie i nie takie wysokie. Inaczej się to odbierało. Spróbuj na próbę mniejszyć troszeczkę :wink: i wstawić to ocenimy :wink:
ella
Moderator

Postprzez Silent » czwartek 12 stycznia 2006, 22:45

Nie chce mi się powięcać 30 minut na tworzenie sygnaturki tylko i wyłącznie w ramach testu (wiem że można to zrobić szybciej ale ja akurat grafiką się raczej nie zajmuje w szeroko pojętym znaczeniu tego słowa - jestem raczej programistą :) ) ... wolałbym dokładnie wiedzieć jakie mam wytyczne i stworzyć coś od podstaw, stosując się do tych wytycznych ;) Od narzuconej szerokości, wysokości, i dopuszczalnej wagi będzie zależeć to jakich elementów i obiektów użyje w sygnaturce, jakiej kolorystyki, i jakiego stopnia kompresji pliku sygnaturki ;)
Obrazek
Silent

Postprzez ella » czwartek 12 stycznia 2006, 22:48

Silent w zasadzie akurat Twój rysunek tak nie razi bo nie jest wysoki. Jeśli o mnie chodzi to taki mógłby zostać.
ella
Moderator

Postprzez Myslovitz » czwartek 12 stycznia 2006, 22:51

miros napisał(a):no to prosciutka sprawka, zmiejszacie obrazeczki i wstawiacie je spowrotem do podpisikow. owieczka calutka i wilczek syty kurka wodna :twisted: :twisted:
zdrabniam jak cholera wie kto :twisted:

OK, już o tym myślałam szefuńciu troszeczkę, wiem, że obrazeczek jest za duży :oops: ale mężunio zainstalował jakiś taki programik, że jakoś nie mogę tego wężyka zmniejszyć :( ale się postaram i gadzineczka będzie malutka :D :P
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez Silent » czwartek 12 stycznia 2006, 22:54

ella napisał(a):Silent w zasadzie akurat Twój rysunek tak nie razi bo nie jest wysoki. Jeśli o mnie chodzi to taki mógłby zostać.
Ok. Tak więc sobie taki zostanie ;) Jeśli ktoś ma coś przeciwko to prosiłbym nie zakładać specjalnie dla mnie nowego wątku, tylko po prostu napisać na PW... no chyba że ktoś chce mnie aż tak wyróżnić to proszę bardzo :lol:
Obrazek
Silent

Postprzez ella » czwartek 12 stycznia 2006, 23:07

Kasiu, zrób gadzince zdjęcie w całej rozciągłości przecież jest długa i będzie obrazek długi i niski :D
silent napisał(a):no chyba że ktoś chce mnie aż tak wyróżnić to proszę bardzo

Silent, wszyscy nie mogą być aż tak wyróżnieni :silent:
ella
Moderator

Postprzez Agawa » piątek 13 stycznia 2006, 09:07

miros napisał(a):no to prosciutka sprawka, zmiejszacie obrazeczki i wstawiacie je spowrotem do podpisikow. owieczka calutka i wilczek syty kurka wodna :twisted: :twisted:

Piekniutko to wyraziłeś mirosiku :lol2:
Agawa

Postprzez Silent » piątek 13 stycznia 2006, 09:26

Ano ładniutko zdrabnia... ale by był zachowany styl klimatyczny z pewnej reklamy...
zamieniłbym na słowa (drobne zmiany):
No to prościusieńka spraweczka, zmniejszacie obrazeczki i wstawiacie je spowrotusiem do podpisików. owieczka calusieńka i wilczek syciuśki kureczka wodniutka. Zdrabniam jak cholerka wie kto :lol: ;) A tak swoją drogą wydaje mi się ze temat można by zamknąć bo zostało już wyjaśnione że w tego typu sprawach należy się kontaktować z osobą na PW i tam załatwiać takie sprawy.
Obrazek
Silent

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka