Silent napisał(a):Ok, tylko jakie są dopuszczalne rozmiary tj. szerokośc, wysokość, i waga w KB? ;)
Silent Twoje to było długie i nie takie wysokie. Inaczej się to odbierało. Spróbuj na próbę mniejszyć troszeczkę :wink: i wstawić to ocenimy :wink:
przez ella » czwartek 12 stycznia 2006, 22:41
Silent napisał(a):Ok, tylko jakie są dopuszczalne rozmiary tj. szerokośc, wysokość, i waga w KB? ;)
przez Silent » czwartek 12 stycznia 2006, 22:45
przez ella » czwartek 12 stycznia 2006, 22:48
przez Myslovitz » czwartek 12 stycznia 2006, 22:51
miros napisał(a):no to prosciutka sprawka, zmiejszacie obrazeczki i wstawiacie je spowrotem do podpisikow. owieczka calutka i wilczek syty kurka wodna :twisted: :twisted:
zdrabniam jak cholera wie kto :twisted:
przez Silent » czwartek 12 stycznia 2006, 22:54
Ok. Tak więc sobie taki zostanie ;) Jeśli ktoś ma coś przeciwko to prosiłbym nie zakładać specjalnie dla mnie nowego wątku, tylko po prostu napisać na PW... no chyba że ktoś chce mnie aż tak wyróżnić to proszę bardzo :lol:ella napisał(a):Silent w zasadzie akurat Twój rysunek tak nie razi bo nie jest wysoki. Jeśli o mnie chodzi to taki mógłby zostać.
przez ella » czwartek 12 stycznia 2006, 23:07
silent napisał(a):no chyba że ktoś chce mnie aż tak wyróżnić to proszę bardzo
przez Agawa » piątek 13 stycznia 2006, 09:07
miros napisał(a):no to prosciutka sprawka, zmiejszacie obrazeczki i wstawiacie je spowrotem do podpisikow. owieczka calutka i wilczek syty kurka wodna :twisted: :twisted:
przez Silent » piątek 13 stycznia 2006, 09:26
zamieniłbym na słowa (drobne zmiany):miros napisał(a):no to prosciutka sprawka, zmiejszacie obrazeczki i wstawiacie je spowrotem do podpisikow. owieczka calutka i wilczek syty kurka wodna :twisted: :twisted: